Európa legnagyobb mobilgarázs gyártója Vegye fel velünk a kapcsolatot 8.00-17.00 között 06-30/747-7376 06-30/748 -5923 06-30/748-1298 info@bomstal.hu
Miért a Bomstal?

Nézze meg miért érdemes minket választania!

Legalacsonyabb ár

A Bomstal - az európa legnagyobb lemezgarázs - évente több tízezer mobilgarázst értékesít. Kösztően egy ilyen jól fejlett értékesítési hálózatnak, képesek vagyunk kedvezményes áron beszerezni a gyártáshoz szükséges acélt . Ennek eredményeképpen ügyfeleink számára a legolcsóbb garázsokat kínáljuk a piacon (Ár-érték arányban).

Szállítás

Társaságunk több tucat acélszerkezetek szállításához átalakított járművel rendelkezik, amellyel termékeinket a megadott címre szállítjuk. A szakképzett munkatársaknak köszönhetően az előregyártott elemekből kevesebb, mint 30 perc elkészül garázsa! (standard kivitel esetén).

Biztonság

Amikor garázst vesz cégünktől, akkor azt csak az összeszereléskor fizeti ki. Nincs előleg, vagy foglaló - a teljes összeg szállításkor fizetendő. Biztos lehet benne, hogy átvételkor pontosan annyit fog fizetni amennyiben az értékesítő kollégával megállapodtak - rejtett díjak és költségek nélkül. Minden értékesített termékhez a gyártói garanciát adunk. A garancia alapja a vásárlás igazolása (nyugta vagy számla).

Tapasztalat

Az FPUH Bomstal 1996 óta gyárt acél szerkezeteket. A stratégia következetes megvalósításának köszönhetően jelenleg a legnagyobb mobilgarázs gyártó cég Európában. Cégünk dinamikus fejlődése azt eredményezi, hogy acélszerkezetek nagyon nagy választéka elérhető Képesek vagyunk egészen egyedi elképzelések megvalósítására is. Minden termékünk horganyzott vagy színes, bevonatos lemezből készül (a RAL színpaletta szerint).

Határidő

Termékeinket a lehető leghamarabb (14-60 nap között) szállítjuk az ügyfeleknek. Az egyes megrendelések végrehajtása során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a garázs a megrendelővel egyeztetett időpontban kiszállításra kerüljön - hatékonyságunk meghaladja a 98% -ot. A fennmaradó 2% -os késedelem egyetlen oka csak a vállalatunktól független tényezők lehetnek (időjárási körülmények, váratlan műszaki hiba, stb.)

Kapcsolat

Képzett értékesítőink segítenek Önnek kiválasztani az Ön számára optimális terméket és válaszolnak bármilyen további kérdésre. Ügyfeleink kényelméért "gyors kapcsolat" indult, melynek keretében tanácsadóink 8: 00-18: 00 óra között állnak rendelkezésére.